Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Storyteller's Romulus

Kutsumanimi Rommi, sukupuoleltaan ori

Rodultaan connemaranponi, väriltään ruunivoikko

Säkäkorkeudeltaan 146cm, syntynyt 07.05.2015 Uudessa-Seelannissa (ikä 20v)

Painotus kenttäratsastus, koulutustaso HelA 130cm CIC2

Kasvattaja sekä omistaja Mercy VRL-14264

Rekisteröity numerolla VH15-035-0015, tarjolla jalostukseen

​Kermaperse​

Rommi on lempilapsi, ja se tietää sen. Ponipojalla ei ole huumori hakusessa, herra osaa aina piristää kaikkien päivää. Se osaa olla ärsyttävä sekä ihmisten että hevosten mielestä. Rommi kiusaa muita hevosia, ja sitten juoksee karkuun. Ärsyttää ja näykkii, tarhakaveri parat. Rommi onkin erittäin vältelty yksilö laumassamme, kukaan ei jaksa sen tempauksia.

Ihmisten kanssa aika sama juttu, mutta kunnioittaa kuitenkin omaa tilaa. Tykkää kuitenkin kokeilla rajojaan, josta seuraa usein sitten kaaos. Hoidettaessa kuitenkin kiltti, säheltää kylläkin aika paljon. Harjat ja hoitaja saavat usein kyytiä, herra haluaisi kokeilla harjaamista itse. Komentamalla kuitenkin seisoo paikallaan, mutta osaa kyllä näyttää mieltään. Ori saattaa välillä karkailla, jos huomaa sopivan tilanteen. 

Ratsastaessa Rommi on etevä, ja ori tietää sen. Nuoresta iästään huolimatta osaa kulkea täydellisessä peräänannossa kokonaisen ohjelman, jos vain sille päälle sattuu. Orin suoritukset ovat muutenkin ailahtelevaisia, aina ei voi luottaa, että osaava ratsu korjaa virheet. Ei, ei todellakaan... Todellisuudessa Rommi on erittäin työläs ratsastaa, vaikkei aina siltä näytäkään. On työn ja tuskan takana, että saa orin kulkemaan suorassa sekä järkevällä tahdilla sinne minne haluaa. Pojan liikkeet ovat hienot, ravi on todella pitkää eli todella hankala istua, vatsalihastreeni tulee väistämättä. Aina välillä Rommi keksii pientä (tai suurta) omaa kivaa, etenkin silloin kun kyllästyy. Koulutreeneissä harva se päivä sinkaisee täysin varoituksetta laukkaan, ja pukittelee aina silloin tällöin. Palaa kyllä ruotuun, jos on napakka ja johdonmukainen. Esteillä innostuu, rakastaa hypätä korkealle. Orin hyppykapasiteetti ei tunnu loppuvan koskaan! Ratsastajan hermot kuitenkin yleensä kiristyvät katkeamispisteeseen, jos joutuu hyppäämään Rommilla rataa... Tohottava ja intoileva ori ajattelee ihan varmasti "mihin sitten, minne seuraavaksi, äh, en jaksa odottaa!". Jos ratsastaja ei ole tilanteen tasalla ja ohjaa Rommia oikeaan suuntaan, ori hyppää lähimmän esteen. Maastoesteillä sitten riemu vasta repeääkin! Herra kiitää kuin viimeistä päivää, mutta löytää itse ponnistuspaikkansa ja menee rohkein mielin minne tahansa. Pukkeja saattaa välillä lennellä, joten ratsastajan tulee pitää varansa!

​​

Veri on vettä sakeampaa

 

i. Bram Stoker

conn rnkm 148cm

e. Dru-Vid

conn rnvkk 136cm

conn-t. Storyteller's Mermaiden (e. Storyteller's Filidh)

conn-o. Storyteller's Wilson (e. Storyteller's Filidh)

conn-t. Storyteller's Hazard Floater (e. Storyteller's Filidh)

conn-o. Storyteller's Jackass (e. Nemetona)

conn-t. Storyteller's Ghostbuster (e. Storyteller's Speedy)

conn-t. DF Angel of Mercy (e. Willy's Social Butterfly)

conn-o. DF Geek Charming (e. A.D. Miss Merry)

Tulokset

Kantakirjattu II-palkinnolle helmikuussa 2017

28.11.2016 Adinan Ponitila, RCH (37,5p)

 

Ulkoasu ja CSS (c) Lumikatti VRL-12861, ulkoasun kuva Pixabay​, tausta Backgrounds Etc.

Tekstit Mercy VRL-14264, ellei toisin mainittu

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

 

©2019 Storycroft Stables - suntuubi.com