Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

​Intro

​"I'm not crazy. My reality is just different that yours"

​- Irvikissa

CC0

​Maat ja mannut

Tila sijaitsee virtuaali-Irlannissa, Wicklow'n alueella melko lähellä Dublinia. Ympäristömme on kuitenkin täyttä maaseutua, kulkuyhteydet ovat melko huonot. Tila on kuitenkin aivan pienen kylän kyljessä, jossa on noin parisataa asukasta ja peruspalvelut.

   ​  

Maastoreittejä ja upeita maisemia on silmänkantamattomiin. Useat reitit ovat vaikeakulkuisia, mutta löytyy myös muutama oikea laukkareitti, joiden varsilla on myös esteitä. Joskus kokoamme pienen porukan ja kierrämme useamman vuorokauden vaelluksen.

Tallimme on pienehkö, kymmenen paikan hirsilato. Sen ilmastointi on juuri peruskorjattu ja rakennus on todella nykyaikaisesti varusteltu, vaikka sillä onkin ikää jo yli sata vuotta. Sähköt ja juokseva, puhdas vesi löytyvät. Karsinat ovat suuret, jotta niissä mahtuu varsomaan. Satulahuone löytyy perältä oikealta, vesiboksi ja rehuhuone vasemmalta. Pihapiirissä on myös kaksi pihattoa.

Tallin vintiltä löytyy varastoja, kaappeja ja pieni rentoutumispaikka henkilökunnalle ja hoitajille, jossa on myös täysin varusteltu keittiö ja pari sohvaa.

Hirsistä rakennettu sivurakennus on tarkoitettu tallilla yöpyjille. Siellä on nukkumapaikat neljälle, TV, sohvat ja suihku sekä vessa. Kuistilla on myös palju, grilli ja ruokailutilat.

Hieman kauempana sivurakennuksesta ja tallista on pieni kenttä. Se on oikeasti todella pieni, mutta siihen saa kyhättyä ihan hyvän esteradan. Omaa maneesia meillä ei ole, mutta käytämme toisella puolella kylää sijaitsevan pienen yksityistallin maneesia, jos tarvitsemme.

 

Cast 'n Crew

Tätä riikkishow'ta pyörittää ikisinkku Mercy Lockwood​, joka on nuorehko nainen ja kylähulluna tunnettu, tai siltä hän ainakin saattaa vaikuttaa. Hän on kuitenkin aina ystävällinen ja ainakin omasta mielestään hirveän hauska. Nainen tekee asiat aika usein "sinne päin"-tyylillä, mutta hän on edottoman tiukka hevosten hyvinvoinnista. Hänet tunnistaa satojen metrien päästä hänen punaisista hiuksistaan ja äänekkäästä Pohjois-Dublinin aksentistaan. Mercy on ikuisesti ponimittainen, noin 157-senttinen, parikymppinen nainen. Hän on räikeä persoona, joka on aina tekemässä jotakin.

Läpi tuulen ja tuiskun Mercyn rinnalla seisoo Alecia​, joka on aina ollut hieman outo persoona. Hän nykyään auttelee ponien kanssa ja käy usein kylillä viettämässä omaa aikaa. Alecia on lyhyehkö vihreäsilmäinen blondi, joka on hyvä ratsastaja ja toimii apukätenä arjen ongelmissa. Hän on ystävällinen ja esittelee mielellään poneja ja tilaa uusille.

Toki täällä muutama muukin ramppaa, tosin useimmat heistä käy hoitamassa nimikkoponiaan ja katoavat sitten takaisin nummille. Meidän harjoittelijat Jimmy ja Astrid auttavat ponien liikutuksissa ja tallin askareissa. Jimmy on 16-vuotias skotlantilainen pojankoltiainen, joka on aina aiheuttamassa ongelmia. Kitukasvuinen poika opiskelee hevosalaa ja on toistaiseksi meillä töissä. Astrid taas on rauhallinen, pitkät blondit hiukset omaava norjalainen harjoittelija. Hänkin opiskelee hevosalaa ja on 17-vuotias. Astrid on melko hiljainen aluksi, mutta tutustuttuaan hän on hauska ja luotettava ystävä. Tallin talousasioissa ja paikalla ollessaan myös tallitöissä avustaa Mercyn isä Jonathan Lockwood. Hän on vanhenemaan päin oleva tumma, hyvin hiljainen irlantilaismies.

 

Ulkoasu ja CSS (c) Lumikatti VRL-12861, ulkoasun kuva Pixabay​, tausta Backgrounds Etc.

Tekstit Mercy VRL-14264, ellei toisin mainittu

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

 

©2019 Storycroft Stables - suntuubi.com