Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Flower Power

Kutsumanimi Penny, sukupuoleltaan tamma

Rodultaan brittiläinen ratsuponi, väriltään mustankimo

Säkäkorkeudeltaan 144cm, syntynyt 08.08.2016 Isossa-Britanniassa (ikä 11v)

Painotus ​yleisratsu, koulutustaso HelA 100cm

Kasvattaja Power Ponies / Inverness, omistaja Mercy VRL-14264

Kilpailu veressä​

Penny on tammamainen otus, eikä sen pinnaa pidä koetella. Se on dominoiva ja pitää kuria yllä minne meneekin. Tamma on päättäväinen ja kuumuu helposti, eikä kilpatilanteissa ole sen kanssa helppoa. Arabiveri näkyy Pennyn käytöksessä paljon, eikä kukaan voi olla huomaamatta tamman valtavaa egoa.

Hoidettaessa tamma on helpoimmillaan, eikä sen kanssa tarvitse jännittää. Penny tykkää harjauksesta ja huolenpidosta, tietenkin hellästä sellaisesta. Poni on kiltti kaikille, mutta kiimassa se saattaa uhitella ja luimia hieman, vaikka ei teekään mitään. Satuloinnissakin voi tulla hieman mielipiteitä, mutta ei Penny mitään tee.

Penny on todella taitava pikkutama upeilla, lennokkailla liikkeillä varustettuna. Se on melko herkkä, mutta ei saa hepulia kovista avuista. Näyttävä ratsu toimii kenellä tahansa kentällä ja normaalitilanteissa, mutta esteillä ja maastossa saa pitää varansa. Energinen ja reippaasta menosta kuumuva tamma ei ole aloittelijan ratsu etenkään laukkamaastoissa, jolloin poni todellakin yrittää puskea kaikkien muiden hevosten ohi. Yksinään helppo ja mukava joka tilanteessa.

 

Ulkoasu ja CSS (c) Lumikatti VRL-12861, ulkoasun kuva Pixabay​, tausta Backgrounds Etc.

Tekstit Mercy VRL-14264, ellei toisin mainittu

Virtuaalihevonen - a sim-game horse

Virtuaalitalli - a sim-game stable

 

©2019 Storycroft Stables - suntuubi.com